![]() |
Wygląda na to, że też się pojawię...jeśli jakaś koszulka jeszcze się ostała to ja też chętnie:D
|
Haj Lejdiski,
Super było was spotkać. Zabawa w Białej była przednia. :Thumbs_Up: Obiecuję że następnym razem wybiorę się z wami na Off-a i popluskam trochę w błotku. :at: Wielki szacun za wasz zapał i determinację :bow: Całuję gorąco ekipę z 3Miasta i dziękuję za piasek! Stoi obok dyplomu z Pucka |
Już za Wami tęsknię! Na rozpoczęcie planuję prezenty "hand made", bo Was kocham!!!
|
No właśnie... tutaj się tak słodko zrobiło a ja w jakimś męskim dziale, gacie z klapą przymierzam... fujjjjj... wracam na dział damski :D
Po pierwsze... Azja, wyglądasz mega seksownie na swoim Ryszardzie... oby to się okazał Ryszard Lwie serce i oby się Tobą opiekował jak swoją ukochaną kobietą :p Po drugie... Azja... wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej wiosny... urodziny są jednak fajne...oznaczają że kolejną wiosnę moglismy przeżyć :D Po trzecie... Laski, dziękuję Wam za cudowną atmosferę, jesteście debeściary, odważne jak Lwy i kochane jak małe kotki... uwielbiam się z Wami spotykać :zdrufko::smoking::webers::blues: Po czwarte... Dr. Ginekolog, który chciał wyglądać jak jedna z naszych aby się wtopić w tłum (zupełnie nie wiem dlaczego) niech odda mi do ch..ja wafla moją piękną białą koszulkę Lejdiski... każdy dzień zwłoki to odsetki karne, które mogą się zakończyć kręceniem w...orka:D żeby później nie było, że nie ostrzegałam. :p Po piąte... też Was kocham :mur: i boję się, że do piędziesiątki mi nie przejdzie... A Jola ma ładnego synka... szkoda, że nie jest trochę starszy... :haha2: Ściskam Was baby moje kochane... Maćka |
I ja dziękuję! Zabawa była przednia!! Szczególnie wielkie dzięki za koszulki i piasek:bow: To teraz czekam na Was na Rajdzie Podlaskim :D!!!!
|
Hej Lejdiski, miło było zobaczyć Was w akcji. Wielki szacun dla błotnych panienek.:bow::bow::bow: Pozdrawiam wszystkie, a szczególnie te z którymi udało mi się spotkać osobiście i pogadać. Zatem do następnego razu.
PS Nie mam pojęcia czemu boli mnie szyja, przecież grzeczny był ze mnie plecaczek:D |
1 Załącznik(ów)
Drogie Lejdisy, impreza była w dechę, a niedzielny offik cudny:dizzy:
Mam nadzieję, na szybką powtórkę! Maćka, dzięki:o Buzi, buzi:) Załącznik 15255 |
Lejdisy!!!!!
miałam tyle napisane, ale się skasowało, więc będzie krótko!!!! Białe Lejdisy, Lejdisy w Białej, Lejdis Coalition było meggaa było pozytywnie, było energetycznie, było śmiesznie, wesoło, no i OfFowO!!! cudnie, że mogłyśmy się spotkać ponownie z wcześniej już nam zapoznamym kwidzyńskim zestawem, poznać roześmiane buziole:D:D:D:D:D:D:D:D zakamuflowane do tej pory awatarem forumowym:lobby: bardzoooooo cieszy, że tak wiele dziewczyn przyjechało nawet bez moto, żeby się po prostu poznać, pogadać, naładować akumulatory, wymienić swoje doświadczenia, poznać kogoś kto w ich mieście też śmiga w różowej spódnicy:at::lc8:, żeby rozwiać wątpliwości czy warto zakończyć jazdę extreme na plecach:hehehe:, czy warto wsiąść na DOmina, albo innego pogromcę szutrowo-błotnego!!!! Lejdisy wielkie brawa za inicjatywę, odwagę i wielkie chęci!!!:bow::bow::bow: do zobaaaa jak najszybciej!!!!!!!!! |
2 Załącznik(ów)
ech, Megi, Ty Wariatko Ukochana!!! :D:Thumbs_Up::D:Thumbs_Up: wzruszyłam się przeokrutnie (co w moim wieku jest już bardzo niebezpieczne :p)... Posiadanie unikatowej lejdisowskiej koszulki zlotowej z Białej, to prawdziwy zaszczyt! :bow: (o bonusie nie wspomnę ;):D) no i to prawie tak, jakbym z Wami tam po błocku śmigała :D dzięki.... :D:D:D
Dziękuję też całemu Gangowi Szalonych Domin - bo pewnie knuł tu cały kolektyw :D:D:D W koszulce prężyłam się dumnie w ostatni weekend (bo to i prestiż, i powab, i urok osobisty rośnie :D) zarówno statycznie, jak i dynamicznie i stwierdzam, że w koszulce to i MOC rośnie - +10KM jak nic! :D dzięki! Załącznik 16283 Załącznik 16284 |
http://www.madmotogirls.com/forum/vi...8&start=15#top
mało błota na tym Bemowie, ale można by im nawieść :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04. |