![]() |
Cytat:
|
Producentem jest stajnia RAFWRO? Dzięki za info. Wie ktoś jaka jest jego cena?
|
Producenta i ceny masz tu: http://www.reg_mot.republika.pl/regulatory.htm
|
regulator mam od kilku lat i nic się nie dzieje. Jedynie światła pulsuja przy ok 3kk obrotów. poza tym nic. te spadki napięcia to ok 1.5 v voltomierz pokazuje.
|
Kupiłem. Nie działa. Pisałem do producenta kilka razy. NIe odzywa się.
Może tu ktoś pomoże? Podłączony. Świeci się dioda jak w telewizorze. Nie wiem jak włączyć. Aby cokolwiek wyświetlał. |
wojtek - o jakim urzadzeniu piszesz?
|
Od Rafwro miernik
|
Zawsze w zestawie była INSTRUKCJA |)o)
|
Hej Wojtek , zgaduję że piszesz o woltomierzu. Sprawdź czy dobre przewody dałeś do akumulatora . Ja założyłem regler od rafwro (zaraz potem miałem założyć woltomierz) i pojechałem na przejażdżkę z której ja wróciłem karetką a moto przyczepką . Woltomierz założył mi już mechanik w ramach odbudowy motocykla i... pochrzanił przewody zasilajace woltomierz z przewodami do regulatora mocy (te z zaizolowanymi wsowkami) efekt byl taki ze palila mi się niebieska dioda i nic nie moglem zrobic. W moim przypadku wiazalo sie to z rozkreceniem plastikow i zdjeciem zbiornika ale juz dziala po zamianie przewodow. Co do instrukcji to jest ona .... rozbudowana i sporo moliwosci ustawien ma to niepozorne urządzenie . Jako ze moj intelekt ogranicza mnie w sprawnym rozumieniu wszelakich instrukcji obsługi to ta od woltomierza też mnie trochę czasu kosztowała . Jednak skoro ja ją ogarnąłem to znaczy że każdy to ogarnie :D Ps. Przepraszam za styl posta ale piszę mikrotelefonu. Jeśli nie masz instrukcji to mogę Ci ja podesłać ale dopiero w piątek. Milego
|
matjasie, szarik -podłaczyłem według mnie właśnie z instrukcją. Widać, że nalezy wrócić do tematu. Szkoda, że Rafwro nie odpisywał. Dawno bym ogarnął.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |