Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Zakończenie sezonu 2009 ? (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=4181)

giziu 06.10.2009 11:19

Bardzo chętnie pojechałbym jeszcze raz do Białej. Ropuch i Mirek wystąp :)

Mucha 06.10.2009 11:23

A gdzie w Bialej to bylo? To zajrze tam.
Bo ja mowilem o Jez. Bialym, ktore lezy z 80 km. od Bialej Podl. na Pd. troche...

hubert 06.10.2009 11:28

Hmm aż dziwne że po numerze, który odwalił Kloszard właściciel ośrodka chce nas przyjąć ;)

Giziu wtedy spotkania ogólnopolskie były tak liczne jak teraz spotkania regionalne... Zorganizowanie spotkania dla 40 osób, które doskonale się znają jest dużo łatwiejsze niż na 120 :)

JareG 06.10.2009 11:36

Cytat:

Napisał Mucha (Post 77768)
A gdzie w Bialej to bylo? To zajrze tam.
Bo ja mowilem o Jez. Bialym, ktore lezy z 80 km. od Bialej Podl. na Pd. troche...

Hmm.. eee.. to nieco daleko od Bialej Podlaskiej.. :D
kliken-machen-mapen

Cytat:

Napisał hubert
Hmm aż dziwne że po numerze, który odwalił Kloszard właściciel ośrodka chce nas przyjąć

Nie wiem, czy to byl wlasciciel czy tylko jakis jego pomagier.. ale pamietal impreze afrykanska, i raczej byly to mile wspomnienia. Moznaby powiedziec, ze sie chwalil ta impreza :D:D

giziu 06.10.2009 11:38

No nie wiem czy gospodarz ośrodka chętnie by na przyjął po tym jak koledzy pewnemu gospodarzowi zaorali kawałek pola uprawnego :) Tego to nie zapomnę.
Hubercie masz absolutną rację, towarzystwo się powiększa to i pojawiają się kłopoty organizacyjne na taką ilość ludków. Jednak wydaje mi się, że jedno-dwa spotkania ogólne powinny być.

Jarek 06.10.2009 11:43

Cytat:

Napisał hubert (Post 77770)
Hmm aż dziwne że po numerze, który odwalił Kloszard właściciel ośrodka chce nas przyjąć ;)

Giziu wtedy spotkania ogólnopolskie były tak liczne jak teraz spotkania regionalne... Zorganizowanie spotkania dla 40 osób, które doskonale się znają jest dużo łatwiejsze niż na 120 :)

Hubi, mylisz imprezy...:) - Kloszard spalił gumę nie w Białej k/Sulejowa, ani nad jez. Białym k/Włodawy, tylko w Firleju (kwiecień 2005)...
PS:a tak nawiasem mówiąc, to ...Giziu...znam co najmniej kilkunastu , którzy z chętnością kopneli by się do Świnkowa na ...zakończenie sezonu :):):):haha2::D

hubert 06.10.2009 11:47

Cytat:

Napisał jarek (Post 77775)
Hubi, mylisz imprezy...:) - Kloszard spalił gumę nie w Białej k/Sulejowa, ani nad jez. Białym k/Włodawy, tylko w Firleju (kwiecień 2005)...

Aaa faktycznie pomyliło mi się .... W Białej było oranie pola tak ?

Cytat:

Napisał jarek (Post 77775)
PS:a tak nawiasem mówiąc, to ...Giziu...znam co najmniej kilkunastu , którzy z chętnością kopneli by się do Świnkowa na ...zakończenie sezonu :):):):haha2::D

He he he :) Giziu, pomyśl ... to byłby pierwszy zlot, na który nie masz najdalej ze wszystkich :)

giziu 06.10.2009 11:47

Zakończenie w Świnkowie?? Hm... dlaczego nie ale jeszcze nie teraz

Dzieju 06.10.2009 11:50

Jarku dobrze kombinujesz :) , wreszcie Giziu mial by blisko a nie po 1300km w obie.
Giziu, Giziu ! rzucaj hasło i lecimy przynajmniej nie tylko ty bedziesz miał przyjemność lecieć na koniec Polski :Thumbs_Up:

giziu 06.10.2009 11:54

Na razie nic nie obiecuje ale mogę powiedzieć, że w głowie coś szumi. To tyle w tym temacie.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23.