![]() |
Bardzo chętnie pojechałbym jeszcze raz do Białej. Ropuch i Mirek wystąp :)
|
A gdzie w Bialej to bylo? To zajrze tam.
Bo ja mowilem o Jez. Bialym, ktore lezy z 80 km. od Bialej Podl. na Pd. troche... |
Hmm aż dziwne że po numerze, który odwalił Kloszard właściciel ośrodka chce nas przyjąć ;)
Giziu wtedy spotkania ogólnopolskie były tak liczne jak teraz spotkania regionalne... Zorganizowanie spotkania dla 40 osób, które doskonale się znają jest dużo łatwiejsze niż na 120 :) |
Cytat:
kliken-machen-mapen Cytat:
|
No nie wiem czy gospodarz ośrodka chętnie by na przyjął po tym jak koledzy pewnemu gospodarzowi zaorali kawałek pola uprawnego :) Tego to nie zapomnę.
Hubercie masz absolutną rację, towarzystwo się powiększa to i pojawiają się kłopoty organizacyjne na taką ilość ludków. Jednak wydaje mi się, że jedno-dwa spotkania ogólne powinny być. |
Cytat:
Hubi, mylisz imprezy...:) - Kloszard spalił gumę nie w Białej k/Sulejowa, ani nad jez. Białym k/Włodawy, tylko w Firleju (kwiecień 2005)... PS:a tak nawiasem mówiąc, to ...Giziu...znam co najmniej kilkunastu , którzy z chętnością kopneli by się do Świnkowa na ...zakończenie sezonu :):):):haha2::D |
Cytat:
Cytat:
|
Zakończenie w Świnkowie?? Hm... dlaczego nie ale jeszcze nie teraz
|
Jarku dobrze kombinujesz :) , wreszcie Giziu mial by blisko a nie po 1300km w obie.
Giziu, Giziu ! rzucaj hasło i lecimy przynajmniej nie tylko ty bedziesz miał przyjemność lecieć na koniec Polski :Thumbs_Up: |
Na razie nic nie obiecuje ale mogę powiedzieć, że w głowie coś szumi. To tyle w tym temacie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23. |