![]() |
Cytat:
I ładna :) |
myśle że najprościej było by sie spotkać w Cieszynie po Polskiej stronie w Sobote rano(rozmawiałem przez telefon z Zazigim i tak sie umówiłem wstępnie)na 11.00 rano i stamtąd wszyscy razem ruszymy dalej.taki obmyśliłem plan może nie jest doskonały ale myśle że najlepszy bo uważam że nie ma co kombinować i szukać sie za granicą.pierwszy nocleg tak jak inne nie sa zaplanowane ,mysle żeby w pierwszy dzień polecieć głownymi drogami aby zrobić jak najwiecej km i jak wszyscy stwierdzimy że na dzis dośc będziemy rozglądać sie za jakimś spaniem.jazda oczywiscie nie na złamanie karku i jak ktos będzie zmęczony to wszyscy robimy odpoczynek itp.myśle że przejscie graniczne w Cieszynie będzie dobrym miejscem na spotkanie.OBSERWATOR jak możesz to sprawdz tą pompkę czy działa i jesli tak to ją wez
|
pompkę biorę ja będe się dzisiaj widział z zazigim wiec wszystko mi wyjaśni
joker weź zmieniarkę do prądu |
ktoś bierze łyżki do opon?
|
ja mam łyżki, krótkie ale mam
|
A tak przy okazji czy nie jakoś na dniach odbywa się zlot AT na Węgrzech? Może by nas przyjęli na jedną noc? ;)
|
Cytat:
|
pomysł całkiem dobry do obgadania jak się wszyscy spotkamy;)
|
orientuje się ktoś czy po drodze gdzieś jest jakiś serwis motocyklowy , sklep ? gdzie można kupić napę? w razie czego:confused:
|
co do map ja mam w zasadzie wszystkie mapy .WAŻNE ;przypominam wszystkim o ZIELONEJ KARCIE I PASZPORCIE !!!!!!!!!żeby pózniej nie było:mur:.reszta tak jak jesteśmy umówieni
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26. |