![]() |
Jam mam te nieszczęsne foxy. Użyczyłem niefortunnie swojej XT350 wraz z tymi foxami mojej znajomej - wywróciła się w trawie przy prędkości znikomej i okazało się, że się zawias rozpiął. Naprawiłem nie używając narzędzi, więc z pewnością pancerne nie są. W użytkowaniu - mnie ugniata pasek pod kolanem i ochraniacz założony na gołą nogę skubie mi włosy, czego nie jestem fanem...
|
Orientuje się ktoś czym się różnią Asteriski Germ MX od Cell MX?
Te pierwsze są sporo tańsze:) |
Germ to model dla ... dzieci :)
|
Jak ktoś ma mniejsze kolanka...;-)
|
Germy powiem szczerze trzeba brać pod uwagę, szczególnie kobitki oraz osoby o niższym wzroście lub też o dość szczupłej budowie.
Jakość i ochrona jest taka sama. |
:haha2:
Dzięki Ramires, to sporo wyjaśnia:D |
Cytat:
|
To może trzeba dwa założyć? na stabilizator w drugiej wersji można założyć to co Ramirez poleca.:confused:
|
Roberth71 jest to jakieś rozwiązanie i cenowe i dla bezpieczeństwa stawu bo niestety ten stabilizator za 2800 zł spełnia funkcje tylko cena z kosmosu ale niestety jakość kosztuje a naprawdę jest wykonany super a i trzymanie kolana naprawdę idealne.Zastanawiam się tylko czy jeden na drugim dobrze będą leżeć na sobie no i chyba stabilizator pod spodnie a ochraniacz na wierzch i czy nie będzie drapać zbiornika jak koledzy pisali wyżej?
|
Maherku powiedz kumplowi ze w tej cenie to może drugą nogę w formie protezy kupić:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:30. |