![]() |
Cytat:
są w Wałbrzychu, ale nie wiem czy się nada latać na nich :) ??? |
Cytat:
Już niedługo wiara się rozjeżdza po świecie. Rozpoczynają walkę o wizy itd. Ale jak stworzycie ciekawy plan dzidowania i sprzedacie to dobrze to jest szansa.:) Ja bym się pisał. P.S W Wałbrzychu byłem na hałdach na rajdzie 4x4 , koło bieda szybów. Długie strome podjazdy dla AT - pierwsza klasa( nie takie strome znowu jak ostatnio) Ale trzeba by było coś dokoptować bo teren chyba mniejszy od poligonu. |
no dokladnie mnie w dodatku czeka zdjecie calego przodu i latanie bo wszystko lata jak starej ... no... Slawek jak tam filmiki??
|
Film jest wstępnie zrobiony. Rafał dosłał jeszcze 14 plików. Dzisiaj zassam i dokoptuje .
|
Hałda w Walbrzychu jest calkiem fajna - sporo stromych mocno kamienistych podjazdow, jest kilka opcji do ogarnięcia, ktorych mnie sie nie udalo ogarnac bo samemu to ryzyko probowac, takze razem mozna by bylo poprobowac. No i do tego wszystkiego dochodzi jeszcze trasa wkoło haldy, taka przejażdżka ścieżkami po autach 4x4 z przejazdami przez rowy i dziury błotne :) Teren nie jest tak duzy jak poligon, ale z pewnością warto przetestowac :)
Tylko problem z terminami - z mojej strony najbiżej moze to być jedynie piątek 17 lipca, lub niedziela 19 lipca (se ludziska powymyślali terminy wesel), albo cały weekend 1-2 sierpnia. Co do noclegów to nie ma tam raczej uroczych miejsc do biwakowania :D Parę fotek z rajdów hałda tutaj: http://www.walbrzych.info/?wczytaj=w...News&show=1526 ps. Z hałdy mozna uderzyc również na Podgórze (pare km jazdy przez miasto, granica Wałbrzycha z Jedliną Zdrój) gdzie znajduje się najdłuższy w Polsce tunel kolejowy, ma 1601m, wydrążony pod masywem Małego Wołowca (720 m n.p.m.) na początku XXw dla potrzeb wojny francusko-pruskiej. Podczas II wojny sluzyl jako schron dla specjalnych pociągów, np z ważnymi osobistosciami od pana H. Są to właściwie dwa tunele wydrążone równolegle, z których jeden jest wciąż czynny, zaś drugi nie ma już torowiska, są jedynie kamienie podkładowe, którymi fajnie się jedzie Africą (prawda, Randal? :) ) Wrazenia z jazdy niezapomniane! |
Tunel w Wałbrzychu jest gicio, a się my go naszukali kiedy a naszukali :)
|
2 Załącznik(ów)
no tunel fajny, dlugi jak z przudu sie patrzy to wylotu nie widac 1 zdjiecie to wloto a 2 to wylot
|
Kidy te zdięci były robione ?
Bo mówiłes , że masz jedne pory:D wywaliło...w połowie znowu.... |
te zdjiecia byly robione jakis 1,5 roku temu jakos tak... i wtedy to byly moje jedyne spodnie;d;d;d
|
A no niezle to wyglada , az sie napalilem zeby w tamte strony udezyc :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47. |