![]() |
Cytat:
|
a ja mogę mieć, tylko słowo i załatwie
|
a 14 ja urodziny,ludzie drodzy już 38,taki stary a taki guuuupi:haha2::oldman::bow:jakby kto w tym terminie przebywał w okolicach Rzeszowa lub Bieszczad to:kumbaya::zdrufko::chleje: zapraszam
|
nie popadaj w depresję mam 39 lat w dupie wiek , właśnie skończyłem jazde na bmx[trochę bolało ale nie marudzę bo nikt mi nie kazał] jak byś był wZielonej Górze -zapraszam
|
dzieki moze kiedys:),panowie jak widze jak sie zbieracie na to zakonczenie to do grudnia braknie czasu,ja mam pomysł na Bieszczady,miejscowosc Zatwarnica ,bardzo fajny osrodek,ognicho,grill,wyzywienie na miejscu,cena 22zl,za łózko(osobodoba),może ktos ma ochotę,oczywiscie pierwotny pomysł popieram,podaję tylko alternatywę lub propozycję odrębnego wypadu:)
|
Bieszczady są OK, jak by co, to ja w to wchodzę, byleście się ludziska zebrali i ustalili jedno miejsce - czas, kurna ucieka! :oldman:
|
no masz, ja tak czy inaczej w przyszlym tygodniu jade recon zrobic terytorium pod zlota i juz.
Bieszczady ... wyobraz sobie ekipe z pomorza co gnac przez cala polske musza ... dlatego Afryka optymalna jest bo prawie centralna polska to jest. |
mało casu, kruca bomba, mało casu...
|
no mało - ale jak kurna sie prosilo to moze jedna osoba miala czas aby cos tam naskrobac ...
Pyra przesunieta jest, wiec proponuje, aby w ostatni weekend pazdziernika zrobic spęd tszody |
Seaman, wrzuc jakis rozklad jazdy :)
moze cos sie da ten teges zrobic, abys byl :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:59. |