Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Wszystko dla Afryki (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Kanapa RD 04 test (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3121)

Łysy82 06.05.2010 10:32

Ta kanapa Zetjohnego jest śliczna i napewno wygodna proszę o cenę oraz tel na priv.

diverek 06.05.2010 10:38

Cytat:

Napisał Łysy82 (Post 113579)
Ta kanapa Zetjohnego jest śliczna i napewno wygodna proszę o cenę oraz tel na priv.

A czemu cenę na priv? Myślę że nieco więcej ludzi jest zainteresowanych kosztem zakupu tej kanapy. Proszę o podanie jej publicznie. I jeszcze jedno pytanie. Jaki jest czas realizacji?

duzy79 06.05.2010 17:02

Mam pytanie czy ktoś ma do sprzedania kanapę do rd07a, ja obecnie mam turatecha i żal mi jej ciąć. Chętnie kupię oryginał - pod przeróbkę, więc w dowolnym stanie.

Zet Johny 06.05.2010 23:42

Cytat:

Napisał diverek (Post 113583)
A czemu cenę na priv? Myślę że nieco więcej ludzi jest zainteresowanych kosztem zakupu tej kanapy. Proszę o podanie jej publicznie. I jeszcze jedno pytanie. Jaki jest czas realizacji?

Cena jest powalająca i dlatego tylko na priv. A tak na poważnie to zależy od materiałów i projektu.
Wysyłam na priv orientacyjną cenę!

Dzieju 07.05.2010 10:51

Nie chcę się wtrącać w te priv ale czy jest to jakąś tajemnicą czy chcesz ukryć dochody ;)
Podaj ze 2-3 przykłady i każdy będzie miał orientację a konkrety dogadacie sobie inywidualnie.

Zet Johny 07.05.2010 11:24

Nie ma żadnego powodu ukrywać ceny:).
Koszt kanapy jaka przedstawił Kisiel na fotkach to 250 zł + przesyłka.
Cena jest dla forumowiczów i na najbliższe kilka tygodni stała. Zamierzam zakupić porządne niemieckie materiały do naszych kanap, ale to za dwa miesiące lub nawet trzy (a wtedy cena może się zmienić) .
Kanapami nie zajmuję się zawodowo, tylko przeznaczam na tapicerstwo parę godzin dziennie i dlatego czasami są lekkie opóźnienia.
Pozdrawiam!

duzy79 07.05.2010 15:25

Czyli co, wstrzymać się jeszcze i czekać na te super niemieckie materiały? Przewidziany będzie żel?

calgon 27.08.2010 11:12

kanapa zetjohny

Mam kanape od Zetjohnego i moim zdaniem wygodniejsza od Mariomoto.
Mam porównanie Oryginał,Mariomoto i Zetjohny. Zet zrobił wersje pod pasazerke która twierdzi ze jest duzo wygodniejsza od oryginału a ja jako przodowy rowniez uwazam ze jest wygodniejsza.Opinia oczywiscie subiektywna. Na razie zrobiłem tylko 5-6 tysiecy na tej kanapie takze na tyle moge sie wypowiedziec.Mam wersje troche wyzsza i szersza, sladów zuzycia brak.Polecam

Kudłaty91 04.01.2011 15:03

Witam, czy są jakieś nowe informacje dotyczące kanapy do Rd04? Interesują mnie jakieś nowsze rozwiązania , materiały. Zakupiłem swoją AT jednak ma ona kanapę po wielokrotnym tiuningu poprzedniego właściciela, był on niski. Chciałbym się dowiedzieć czy dalej te informacje są aktualne i cena. Pozdrawiam!

Zet Johny 06.01.2011 22:08

Cytat:

Napisał Kudłaty91 (Post 151888)
Witam, czy są jakieś nowe informacje dotyczące kanapy do Rd04?

Tak jak pisałem wcześniej, teraz do każdej kanapy (do kierowcy a czasami priorytetem jest wygoda pasażerki) podchodzę indywidualnie. Co do kształtów to przeważnie robię taki jak w poście nr 88 Kisiela (oczywiście z różnymi wysokościami).
Co do materiałów.
Przeważnie robię z czarnych skajów samochodowych (gładkie i antypoślizgowe) a z innymi kolorami różnie bywa.
Żelowych wkładek (gel pad) nie posiadam. Jak na razie nie mam dostępu do takich wynalazków i nie wiadomo kiedy będę miał.

Pozdrawiam.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32.