![]() |
Ta kanapa Zetjohnego jest śliczna i napewno wygodna proszę o cenę oraz tel na priv.
|
Cytat:
|
Mam pytanie czy ktoś ma do sprzedania kanapę do rd07a, ja obecnie mam turatecha i żal mi jej ciąć. Chętnie kupię oryginał - pod przeróbkę, więc w dowolnym stanie.
|
Cytat:
Wysyłam na priv orientacyjną cenę! |
Nie chcę się wtrącać w te priv ale czy jest to jakąś tajemnicą czy chcesz ukryć dochody ;)
Podaj ze 2-3 przykłady i każdy będzie miał orientację a konkrety dogadacie sobie inywidualnie. |
Nie ma żadnego powodu ukrywać ceny:).
Koszt kanapy jaka przedstawił Kisiel na fotkach to 250 zł + przesyłka. Cena jest dla forumowiczów i na najbliższe kilka tygodni stała. Zamierzam zakupić porządne niemieckie materiały do naszych kanap, ale to za dwa miesiące lub nawet trzy (a wtedy cena może się zmienić) . Kanapami nie zajmuję się zawodowo, tylko przeznaczam na tapicerstwo parę godzin dziennie i dlatego czasami są lekkie opóźnienia. Pozdrawiam! |
Czyli co, wstrzymać się jeszcze i czekać na te super niemieckie materiały? Przewidziany będzie żel?
|
kanapa zetjohny
Mam kanape od Zetjohnego i moim zdaniem wygodniejsza od Mariomoto.
Mam porównanie Oryginał,Mariomoto i Zetjohny. Zet zrobił wersje pod pasazerke która twierdzi ze jest duzo wygodniejsza od oryginału a ja jako przodowy rowniez uwazam ze jest wygodniejsza.Opinia oczywiscie subiektywna. Na razie zrobiłem tylko 5-6 tysiecy na tej kanapie takze na tyle moge sie wypowiedziec.Mam wersje troche wyzsza i szersza, sladów zuzycia brak.Polecam |
Witam, czy są jakieś nowe informacje dotyczące kanapy do Rd04? Interesują mnie jakieś nowsze rozwiązania , materiały. Zakupiłem swoją AT jednak ma ona kanapę po wielokrotnym tiuningu poprzedniego właściciela, był on niski. Chciałbym się dowiedzieć czy dalej te informacje są aktualne i cena. Pozdrawiam!
|
Cytat:
Co do materiałów. Przeważnie robię z czarnych skajów samochodowych (gładkie i antypoślizgowe) a z innymi kolorami różnie bywa. Żelowych wkładek (gel pad) nie posiadam. Jak na razie nie mam dostępu do takich wynalazków i nie wiadomo kiedy będę miał. Pozdrawiam. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |