![]() |
Są są ale niestety termin nie pasuje :(. Ale będę z wami myślami :)
|
Cytat:
wypijemy Twoje zdrowie :D |
1.Dunie- łożka mi nie potrzeba
2.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 3. Mygosia 4. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 5. asti - trawa pod karimatę wystarczy 6. Aaniś 7. Doodek 8. olacka 9. mucha 10. Maciejka 11. Lara07 12. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka ;-) 13. tropicielka 14. Malena 15. Dona ( opcja namiotowa ) 16. Megi (opcja namiotowa) 17. Kuma 18. popkate 19. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. 20. hardenne Usunęłam się z listy:vis:. Miałam twardy orzech do zgryzienia ale decyzja podjęta. Bawcie się dziewczęta dobrze, mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy w tym sezonie :D |
Ja, podobnie jak Tagdb i Zaczekaj....
więc 1.Dunie- łożka mi nie potrzeba 2. Mygosia 3. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 4. asti - trawa pod karimatę wystarczy 5. Aaniś 6. Doodek 7. olacka 8. mucha 9. Maciejka 10. Lara07 11. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka ;-) 12. tropicielka 13. Malena 14. Dona ( opcja namiotowa ) 15. Megi (opcja namiotowa) 16. Kuma 17. popkate 18. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. 19. hardenne |
update:
1.Dunie- łożka mi nie potrzeba 2. Mygosia 3. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 4. asti - trawa pod karimatę wystarczy 5. Aaniś 6. Doodek 7. olacka 8. mucha 9. Maciejka 10. Lara07 11. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka) 12. tropicielka 13. Malena 14. Dona ( opcja namiotowa ) 15. Megi (opcja namiotowa) 16. Kuma 17. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. 18. hardenne ps. lista wpłat w pierwszym poście :) |
13. Malena - również nie jedzie, więc:
1.Dunie- łożka mi nie potrzeba 2. Mygosia 3. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 4. asti - trawa pod karimatę wystarczy 5. Aaniś 6. Doodek 7. olacka 8. mucha 9. Maciejka 10. Lara07 11. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka) 12. tropicielka 13. Dona ( opcja namiotowa ) 14. Megi (opcja namiotowa) 15. Kuma 16. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. 17. hardenne |
nie tylko Malena ;)
więc: 1.Dunie- łożka mi nie potrzeba 2. Mygosia 3. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 4. asti - trawa pod karimatę wystarczy 5. Doodek 6. olacka 7. mucha 8. Maciejka 9. Lara07 10. tropicielka 11. Dona ( opcja namiotowa ) 12. Megi (opcja namiotowa) 13. Kuma 14. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. 15. hardenne 16. agawu |
ja niestety również odpadam
1.Dunie- łożka mi nie potrzeba 2. Mygosia 3. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 4. Doodek 5. olacka 6. mucha 7. Maciejka 8. Lara07 9. tropicielka 10. Dona ( opcja namiotowa ) 11. Megi (opcja namiotowa) 12. Kuma 13. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. 14. hardenne 15. agawu ___________ |
Hejka
Czy któraś z dziewczyn nie będzie jechała na Mazurską dzicz w piątek po pracy przez Łódź, Sochaczew, Wyszogród lub choćby Szczytno? Można by się jakoś zgrać. Pozdrawiam |
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |