![]() |
Schemat przedniego koła..niektóre Twoje pytania to przegięcie.
Użyj googla, tam jest taki przełącznik na obrazki i ściągnij sobie jakąś serwisówkę, litości.. |
Masz, pobierz sobie http://puff.africatwin.com.pl/download.html
|
dzieki raf
|
Zawsze można upuścić trochę ciśnienia żeby przeszło bez zdejmowania zacisku. Kolego na przyszłość doprecyzuj co masz na myśli (bo takie okrągłe to w zacisku ze cztery razy występuje) albo najlepiej podeprzyj się fotkami wzbogaconymi o komentarze w paincie. Z własnego doświadczenia polecam kilkukrotne przestudiowanie manualu wtedy robota idzie w miarę płynnie :Thumbs_Up:
|
Jw., głupich pytań nie ma, ale są pytania które sugerują że nie szanuje się rozmówcy (to samo tyczy się kultury pisania).
Więc wysil się trochę, zanim zadasz jakieś pytanie na które odpowie Ci google w 1s, manual w 2s, a opcja 'szukaj' w 3.. |
Mamy wszystko nawet składki mamy bez szacunku do tych wariatów z FAT daleko nie pociagniesz a wierz mi na słowo warto poznałem tu całą bande świetnych kumpli
a karma wraca ! |
Ten sam problem, z tym, że jak głupi w amoku zacząłem rozwiercać te jeb**ą zaślepke, ale sporo jej zostało, z 1mm na gwincie akurat i nie wiem co dalej z tym robić, oddać do serwisu jakiegoś?? Czy kupić dobre wiertło i rozwiercić to razem z gwintem...Myślałem już też o kupnie całego zacisku używanego, bo można po taniości, tylko strach - raz, że będzie to samo, a dwa jeszcze może być nieszczelny... ten co mam to wime chociaż, że tłoczek nie przecieka.
|
Rozwierć jeszcze, tylko osiowo, potem gwintownik M10x1 i po temacie.
|
gdzieś jeszcze chyba mam taką zaślepkę w garażu jakby co :)
|
a jakim kalibrem wiercić? Z gwintu to już nic nie zostanie, no i szczerze to nie widze jakbym miał to rozwiercić nie uszkadzając główki śruby trzymającej klocki :/
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:53. |