![]() |
Cytat:
Kształt nie jest skomplikowany, łatwo da się wyrzeźbić. Gęstość pianki jest do sprawdzenia. dostępne są pianki od 40 - 200 kg/m3 (werson robi na 110 kg/m3). Materiał - jest tego troche. Chyba że Jungbluth stosuje gel pad i memory foam, ale wtedy nie byłby dwa razy tańszy. |
Może to nie problem, ale:
Werson robi fotele po 15cm wyskości z wnękami na kałurze ;) Mariomoto jest jakie jest. Większość się przekonała. Generalnie nie jestem tapicerem. Moge samodzielnie kran(baterie) zmienić w domu, ale są rzeczy który inni zrobią na bank lepiej ode mnie :oldman: Jestem w stanie zapłacić te 150Eu i sie nie dłubać, bo we stolycy czasu wolnego niet :Sarcastic: PS: jestem za pianką 100kg/m3. :Thumbs_Up: |
Mnie też Jungbluth przekonał tylko jakoś nie znalazłem silnej woli żeby zorganizować to przerobienie u nich.Jak coś to jestem :Thumbs_Up:
|
Czekajcie, bo ja najbystrzejszy nie jestem. Trzeba wysłać swoją na przeróbke..? :confused:
|
Michoo, jak tam Twoje wrażenia po prawie dwóch miesiącach wysiadywania nowej kanapy w garażu;-) polecasz Mariomoto, czy może masz juz jakies uwagi? Ciekaw jestem, czy z nowym rokiem nastąpila poprawa (jesli wogole musiala) w wykonaniu kanap z rybnika?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak tylko dam rade ruszam i zrelacjonuje wrażenia.. |
kanapa z Rybnika
Mieszkam niedaleko Rybnika, więc interesuje mnie, czy kanapa, o której pisałeś w ub. roku sprawdziła się oraz proszę o namiar na gościa, który je przerabia.Pozdro-Jack.
|
|
Werson
2 Załącznik(ów)
Dzisiaj odebrałem swoją kanapę. Robiona dość długo, bo 3 przymiarki były. Pierwsza, mimo dokładnych tłumaczeń, była a la Podosek (z baaardzo wysokim tyłem) i zupełnie mi nie pasowała (dokładnie mojej pasażerce). Finalnie cztery rzeczy były do poprawki:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:52. |