|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
11.06.2014, 22:36 | #1 |
Mr. Kamizelka
Miasto: Uć
Motocykl: Miało być AT, było TA, a stanęło na GS :)
Online: 22 godz 29 min 8 s
|
Wulkanizacja pilnie potrzebna Karpacz, Kowary, Jelenia Góra
Czołem!
Kolega podrozuje sobie po Dolnym Slasku i wypatrzyl dzis w swoim kole "góźdź żelazny". Wspomniany poki co sobie siedzi, ale poniewaz w planach kolejne dni podrozy po Polsce, to kolega chcialby gdzies sobie to kolo (bezdętkowe) porzadnie i fachowo zakołkować. Czy podpowie ktos jakiegos wulkanizatora z okolic Karpacza lub Kowar, gdzie daloby sie taka usluge zrealizowac? Ewentualnie w gre wchodzi także wizyta w jeleniej Górze. Dzis kolega jest na noclegu w Szklarskiej Porebie, jutro przemieszcza sie w okolice wspomnianych wyzej miast i chcialby gdzies swoj problem jutro zalatwic. Sprawa jest pilna. Za podpowiedzi typu "niech zrzuci kolo i sam sobie zakolkuje" dziekujemy, bo kolega juz nie w tym wieku, w ktorym sameu sie robi takie rzeczy... Ktoś? Coś? Z góry dzięki za podpowiedzi.
Zdrowko KLOSZ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤ Hasło na dziś i jutro: ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ Jakiś problem z prądmi? Napisz, być może potrafię Ci pomóc |
11.06.2014, 22:49 | #2 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD03
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 37 min 52 s
|
|
11.06.2014, 23:11 | #3 |
Mr. Kamizelka
|
Ale on sprawdzony, czy wyguglany?
Bo wyguglalem jeszcze cos takiego: http://www.centrum.motocyklowe.pl/serwis.php jutro bedziemy dzwonic, moze kołkują...? Ale tak czy siak za namiar bardzo dziekuje, jutro podzwonimy i podpytamy czy sie podejmą.
Zdrowko KLOSZ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤ Hasło na dziś i jutro: ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ Jakiś problem z prądmi? Napisz, być może potrafię Ci pomóc |
12.06.2014, 07:36 | #4 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD03
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 37 min 52 s
|
Sprawdzony o tyle, że wszyscy lokalesi z rodziny małżonki tam gumy robią, ale w automobilach.
|
12.06.2014, 09:46 | #5 |
Mr. Kamizelka
|
OK, dzieki za info Sprawdzimy
|
|