|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
26.09.2017, 00:28 | #1 |
Miasto: blisko Uć
Motocykl: RD07a
Przebieg: 93000
Online: 1 dzień 3 min 2 s
|
hepco & becker junior 40
Witam.
Poszukuję zakupić, pożyczyć, wypożyczyć lub inne formy. Oczywiście z mojej strony w formie różnych suwenirów....kluczy do owych kufrów jak w tytule z oznaczeniem "4". Może jest u nas na forum Ktoś kto użytkuje takie kuferka i ma do nich kluczyk. |
26.09.2017, 09:25 | #2 |
idziesz do gościa co jest magikiem od zamków mówisz, że numer 4 i on ma taka listę i na tej podstawie dorabia klucz Oczywiście tylko musisz mieć pewność, że to napewno numer 4
Roboty 5 min, a koszt ok. 40zł. Jeżeli będziesz miał problem w swojej okolicy to dawaj znać ja u siebie zrobię i wyślę do Ciebie |
|
26.09.2017, 17:40 | #3 |
Miasto: blisko Uć
Motocykl: RD07a
Przebieg: 93000
Online: 1 dzień 3 min 2 s
|
Dzięki za info. Czy owy magik to powinien być konkretny co zajmuje się dorabianie kluczy do motorów czy każdy zwykły magik od kluczy. Na każdym zamku jest 4 więc to chyba będzie to. Czekam jak dojdzie mi centralny , zakupiłem ale też bez kluczyka. Jak bym nie znalazł to na porządną flache dam zarobić.
|
26.09.2017, 19:14 | #4 |
Moderator
|
Kupiłeś zamknięte kufry?
A jesteś pewien, że w środku nie ma zwłok?
26.09.2017, 21:26 | #5 |
Ja robiłem u gościa co klucze dorabia. Poszedłem dorobić zapasowy, a on stwierdził, że on ma szablony i chętnie sprawdzi. Odczytał kod z kluczyka i wyciął na podstawie szablonu
Ważne, aby to była osoba, która profesjonalnie zajmuje się kluczami od lat, więc nawet jak nie ma to wie gdzie coś takiego zdobyć. Do takich rzeczy nie każdy ma dostęp. |
|
29.05.2019, 14:56 | #6 |
Miasto: Łódź
Motocykl: GejeS 1100 '97
Online: 2 tygodni 5 dni 4 godz 22 s
|
Czołem, odkopuję temat, bo mam dokładnie taki sam problem jak kolega Forest - kupiłem kufry bez kluczyka, na zamkach widnieje nr 8. Niestety, nie znalazłem w Łodzi fachowca, który by się podjął dorobienia. Czy dysponuje może ktoś takim kluczem i byłby w stanie go użyczyć celem dorobienia? Ewentualnie, Onufry - czy byłaby możliwość skorzystania z Twojej pomocy i tego punktu, o którym wspominałeś?