|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
05.04.2023, 20:54 | #1 |
[P] track offem okolice Krakowa - okolice Rzeszowa
Dobry Gawiedzi,
Może ktoś z szanownych ma i chciałby się podzielić trackiem offowym z okolic Krakowa w okolice Rzeszowa? dajcie znać na prv! Będę musiał się przemieścić w czerwcu na motorku a czoło mi zasłania oczy jak myślę o pomykaniu po czarnym! Track z przeznaczeniem do przemieszczenia się na dual sporcie, ale jak będzie pod duże adv skrojony to tez chętnie przytulę |
|
05.04.2023, 20:59 | #2 |
Nie wiem co dostaniesz ale mogę Ci poradzić takie coś żebyś sobie w Google wpisał dokąd chcesz jechać i jako profil trasy wpisz rower.
Jechałem tak wielokrotnie jak miałem DR gdzies po trasie z gizycka do Iławy. Byłem BARDZO zadowolony z efektów. Oczywiście - skoro piszesz o offie i braku asfaltu liczysz się z tym, ze możesz nie do końca legalnie jechać kiedy chcesz pokryć taki duży dystans. Tego niestety nie da się uniknąć i niech pierwszy rzuci kamieniem ten xxxxxx Cichy wydech i szybkie szuruburu i już Cię nie ma. To najlepsza recepta.
05.04.2023, 21:04 | #3 | |
Cytat:
Zaufanie nawigacji w tym względzie to ostateczność! Zawsze może się trafić ktoś, kto offem jeździ co chwile do rodziców, kochanki, czy na kremówki, i rozwija tracka od kilku lat :-) |
||
05.04.2023, 21:43 | #4 | |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
Cytat:
|
|
05.04.2023, 21:59 | #5 |
Emek masz rację - google w TEJ relacji pokazuje jakiś totalny kondon. inna rzecz jest taka, że jedzie siem cały czas wzdłuż dorzecza Czarnej i Wisłoki płynących tak, że wszystko inne dopływa do nich południkowo. Przecinanie tego terenu samotnie wiosną inaczej niż po w miarę twardym może skutkować postami ratunkowymi szlak wiedzie dość nietypowo bardzo wzdłuż głównych dróg ale może ktoś jeszcze coś podpowie.
może nie google zatem ale proszę za mandaty jakby co, płacisz sam do Niepołomic jak mniemam i tak nie pchałbyś się offem... czarnego w tym jest według rozpiski 31km, całość jakieś 140km. piwo przy okazji
05.04.2023, 23:08 | #6 |
Asia
Miasto: Złotoryja/ Wrocław
Motocykl: XL750, CRF300RALLY
Galeria: Zdjęcia
Online: 3 miesiące 3 tygodni 6 dni 2 godz 56 min 18 s
|
OsmAnd trasa rowerowa po drogach gruntowych. Chyba tak to właśnie w opcjach się nazywa.
W lipcu pojechałam tak z Wrocławia pod Giżycko. Wyszło mi co prawda 750km trasy choć asfaltem miałabym 530km ale super się wyjeździłam po bezdrożach. OsmAnd prowadził fajnie i usilnie omijał asfalt, nie było pomyłek, ślepych dróg lub dróg których nie było w rzeczywistości. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
06.04.2023, 09:42 | #7 |
Miasto: KLI
Motocykl: RD07, CRF1000
Online: 4 tygodni 1 dzień 7 godz 21 min 8 s
|
Jechałem tak dwa lata temu, wpisana trasa rowerowa i o ile na północnym wschodzie jest fajnie bo rzeczywiście offu (legalnego) jest dużo, to na południu między KRK a RZE jest w 90% asfalt w tym ścieżki po wałach na Dunajcu, Rabie i Wiśle i Wisłoku, więc nie polecam iść tą drogą...
|
06.04.2023, 21:28 | #8 |
Chyba faktycznie jest jak napisałem - ta cała woda tam powoduje ze albo jedziesz po drodze albo musisz mieć amfibię
06.04.2023, 21:54 | #9 |
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 godz 56 min 8 s
|
Zaplanuj sobie przelot przez Jasionkę, może podepniesz się do jakiegoś konwoju
|