|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
07.07.2023, 12:14 | #71 |
Nie mam śmiałości sprawdzić
Oglądałem ten motocykl - ale moje poczucie estetyki zostało zabite - lusterka /wysoka kiera i obcięta owiewka - powinien za to siedzieć |
|
21.10.2023, 20:52 | #72 |
Korzystając z przyjaznej temperatury na chwilę wyjechałem z domu i tak wyszło 360 km .
Trochę w deszczu, trochę w słońcu. VFR nie jeżdżona od wypadu do Brannej więc tym bardziej trzeba było przewietrzyć wydechy Tak wyszło ze dotarłem do tarasów widokowych w kopalnie w Bełchatowie. Jeden taki sobie (ten w Kleszczowie) drugi fajny( pod Żłobnicą)- kawał dziury w ziemi |
|
22.10.2023, 08:47 | #73 |
Administrator
|
Takie chwilówki są fajne, po prostu przed siebie.
Chyba czas na powiększenie garażu, jak ostatnio byłem to jeszcze dało się w dwie osoby wejść, dawaj znać zrobimy
06.11.2023, 08:46 | #74 |
Wczoraj VFR pojechała do nowego właściciela. Niech mu daje minimum tyle radości co mi .
Bardzo lubiłem ten motocykl. Kurcze nie sądziłem że ją sprzedam.....teraz ja ból głowy co dalej . I mam nadzieję na dalsze kontynuowanie wątku Jest kilka pomysłów ( skrajnie rożnych) od VFR800 FI do Tenere T7 czy KTM 890 czy 1090....zobaczymy. |
|
06.11.2023, 09:01 | #75 |
znam temat lol zawsze są szczere 'ochy' i 'achy' ale koniec końców i tak widzimy tylko zadupek i trza żyć/jeździć dalej. oby zawsze była kontynuacja po takiej sprzedaży. tego wszystkim życzę.
06.11.2023, 09:38 | #76 |
Babel,ja to podsumuję obrazem
06.11.2023, 09:53 | #77 |
Ehehehe w sedno
06.11.2023, 09:54 | #78 |
Rav - nie kumam - ale podoba mi się
|
|
06.11.2023, 10:01 | #79 |
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Rejt...%20Rozbiorowym. W skrócie że Po moim trupie! Darcie szat I takie tam. Oczywiście nie trywializuje oryginalnego kontekstu tego obrazu.
06.11.2023, 10:10 | #80 |
A dobra za rano jest chyba - kumam
Coś faktycznie w tym jest .... Z tym że maiłem ją przeszło 3 lata - były to mega 3 lata i pewnie będę gdzieś miał myśli po co ja sprzedałem- dzięki niej np. było mi dane poznać Rava na żywo w Brannej Ale dla higieny czas coś zmienic ... mam już swoje lata i nigdy nie wiadomo jak długo zdrowie pozwoli na jazdę czymś innym jak "czoper".... Także ten jest kilka pomysłów , kasa jest tylko muszę się zdecydować a i przymierzyć bo w moim przypadku to wzrost jest ograniczeniem... |
|
|
|