26.01.2012, 17:07 | #31 |
Miasto: Polska poł.-wsch.
Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 15 min 47 s
|
Miałam się nie wypowiadać, ale chyba jednak nie przemilczę.
Jakoś nie zauważyłam, a starałam się dokładnie przejrzeć poprzednie strony, żeby ktokolwiek z szacownego grona wypowiadających się podziękował, że komuś chciało się popracować nad takim konkursem,. Zatem ja dziękuję ! Ale szukanie przekrętów, matactw, podejrzenia, etc... o tak tak, jakie to swojskie i niewymuszone!!! Żenada Panowie, ot co. Dla mnie sprawa jest jasna - organizator konkursu określa zasady i ramy konkursu - jeżeli to się komuś nie podoba, nie bierze udziału/ nie głosuje, etc... GTW waszym zdaniem ma odwalać robotę i nie mieć nic do powiedzenia w kwestii organizacyjnej i decyzyjnej ? Może kolejne ankiety i bicie piany, bo 400 wypowiedzi i 400 różnych opinii - dogodzić wszystkim się nie da ! Sprawa składek jak zwykle w oczy kole - jestem przeciwna takim samym uprawnieniom dla tych, co płacą i nie płacących - to nie jest kwota zaporowa i każdy może ją wyłożyć, jeżeli oczekuje równych praw. Reasumując, to przykre, że kolejna inicjatywa i charytatywna praca ludzi, którym się" jeszcze chce" znowu została zmieszana z błotem. |
26.01.2012, 18:42 | #32 | |
gsm: 512242193
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
Online: 4 miesiące 3 tygodni 1 dzień 23 godz 32 min 17 s
|
Cytat:
ci którzy otrzymują te forum mogą dyskutować o jego kierunku. To sponsorzy decydują komu dadza nagrode czyli ci ze słoneczkiem, wiecej $$ to być moze wieksze nagrody w roku nastepnym czy co tam jescze bedzie na topie kazdy sposób do pozyskanie fuduszy jest dobry i to jest zadanie dla gtw a reszta tylko mąci wodę |
|
26.01.2012, 21:26 | #33 |
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
Myślę że zawodzi myślenie. Jeśli mamy promować wiatr we włosach, róbmy to, no ale jeśli taniec z gwiazdami to ja raczej nie. Z forum odchodzą wartościowi ludzie przez skostniałość pojęć. Poszukajcie tych którym zależało, co nie ma? dziwne. Starzy odchodzą, chociaż są stale w drodze, trochę szkoda. Ja zagłosowałbym chociaż nie płacę składek i mój głos miałby wartość. A że nie płacę, cóż każdy ma swoje zasady. Obserwuję to forum, ale coraz mniej mi się chce...
26.01.2012, 22:19 | #34 |
Miasto: Gdynia
Motocykl: RD07a
Online: 1 tydzień 1 dzień 31 min 56 s
|
Chce się kilku osobom i zawsze im dziękuję i podziwiam i nie trzeba tego wyrażać publicznie choć to zawsze, nawet podświadomie mile łechce ego. Zabrałem głos bo miałem potrzebę wyrażenia swoich myśli, a nie po to by dodac post do statystki lub mącić wodę. Wódkę z Grzeskiem i tak się wypije. Pozdrowienia dla czarnych czarnuchów i tych czarniejszych. Koniec opowieści.
26.01.2012, 22:38 | #35 |
|
Chce się czasem nawet mojej żonie, mówię tu o wolności w stanie pierwotnym.
27.01.2012, 10:46 | #36 |
Miasto: Wroclaw
Motocykl: RD04
Przebieg: 40.000
Online: 3 miesiące 2 dni 18 min 10 s
|
Klasycznie pomysł został osrany i obrzygany.
Było do przewidzenia:-)))) |
27.01.2012, 11:06 | #37 |
Kierowca bombowca
|
Cholera, ja już się pogubiłem... O co Wam ludzie chodzi? Są relacje, został ogłoszony konkurs, komuś się chciało go zorganizować, ktoś może dostać nagrodę - i w pytę! Jak się komuś nie podoba, to przecież może:
a) nie głosować; b) wątek z konkursem olać; c) w przypadku zakwalifikowania swojej relacji wycofać ją. Przecież nie ma przymusu czytania / głosowania / udziału / płacenia składek. W zasadzie każdą inicjatywę można zgnoić, tylko po co? Prośba do kolegów, którym z różnych powodów ten konkurs nie pasuje: zorganizujcie inny konkurs, taki który według Was będzie idealny, dla użytkowników, których uznacie za właściwych, na odpowiadających Wam zasadach. Przecież, o ile się nie mylę nikt Wam tego nie broni
AT RD07A, '98, HRC Ostatnio edytowane przez jochen : 27.01.2012 o 11:20 |
27.01.2012, 11:33 | #38 |
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 39 min 28 s
|
Podpisac sie wypada pod lena,Lupusem i Calgonem .Eeech szkoda gadac.Jakbym jeszcze za to mial placic chyba palnalbym sobie w leb
|
27.01.2012, 11:40 | #39 |
|
Nadal wierzę w parę ważnych idei, m in w wolność, miłość, tolerancję. Udaje mi się to i jestem z tego dumny. Nie mówię że nie idę na kompromisy, ale staram się myśleć niezależnie i nikt mnie nie przekona, że ograniczenia dla tych "innych" są dobrym pomysłem. Chodzi o ideę wolności. Ludzie którzy podróżują, robią to właśnie dla niej. Tego typu ograniczenia są jak sądzę przykre szczególnie dla nich. Trochę martwi mnie również to że młodzi ludzie zaczynają wierzyć w to że przepisami można regulować sprawy "ducha".
Wiele osób (wiem to) zrezygnowało z uczestniczenia w Forum ze względu na jego skostnienie i komercjalizację. Są to ludzie którzy na temat podróżowania mogą powiedzieć najwięcej. Szkoda. Z wolnością tak jak z każdą inną ideą jest tak że szybko znajdują się urzędnicy, którzy najlepiej wiedzą jak ją zagospodarować i nią zarządzać
27.01.2012, 11:50 | #40 |
Miasto: Mysiadło
Motocykl: xt660r
Online: 3 miesiące 2 dni 52 min 28 s
|
jak czytam te ogromne żale, to tylko myślę sobie: ot, zima znów
|
|
|