29.06.2017, 00:38 | #221 |
Miasto: Bieszczad PL, co. meath IRL.
Motocykl: nie ma!!!!!!!
Przebieg: +-50k
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 7 min 47 s
|
Tak naprawde nic, zapowietrzyla sie pompka magury i przetarl kabel startera, pozniej mussy zmiekly i jezdzil az poszla opona, po czym juz w Polsce pękł mu lancuch... ale mysle,ze FE390 to zajebiste moto i chce takiego!!!
Po prostu olal sprawe i od jesieni zmienil olej i filtry a nie zajal sie reszta. Ale zjechaliśmy dopiero jak zepsul sie kierownik,
29.06.2017, 00:50 | #223 |
|
dopiero 120h wiec nie ma co sie psuc
super moto kierownik dojechal do szpitala i mu gips na ruczke zalozyli a pozniej
29.06.2017, 06:50 | #224 |
Miasto: Glisne
Motocykl: RD03
Przebieg: posiada
Online: 2 miesiące 5 dni 3 godz 42 min 5 s
|
[QUOTE=Boski-Kolasek;537365]Tak naprawde nic, zapowietrzyla sie pompka magury i przetarl kabel startera, pozniej mussy zmiekly i jezdzil az poszla opona, po czym juz w Polsce pękł mu lancuch... ale mysle,ze FE390 to zajebiste moto i chce takiego!!!
To były nowe musy,po jakim przebiegu zmiękły?
29.06.2017, 14:17 | #225 | |
|
[QUOTE=Gilu;537371]
Cytat:
Ale to tyle bo zasmiecamy watek
08.07.2017, 18:41 | #226 | |
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
Przebieg: ustalam
Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 13 godz 54 min 39 s
|
Cytat:
Garmin GPSMap 64, zakupiony 2 tygodnie przed wyjazdem - wcześniej zakupiłem mapy topo i offroad Karpat, Bałkanów i Polski - generalnie ok. Dotychczas jeździłem z zumo 220 przez jakieś 3 lata i kilkadziesiąt tyś km. z 64'ką na razie zrobiłem niewiele - może z 7 tyś. km ale już mam parę obserwacji: Plusy: - bardzo wyraźny ekran choć tylko po wpięciu do zasilania. Na akumulatorkach jest gorzej albo porównywalnie do zumo 220 a więc tak na 4-. Po podpięciu do zasilania widoczność na ekranie bardzo dobra - łatwość wgrywania tras/śladów/tracków - nawet ja nie miałem kłopotu - trzyma dobrze sygnał, szybko go też łapie (nie miałem problemów z sygnałem ani w lesie ani w górach ani w dolinach) Minusy: - algorytmy ustawione tak, że pomimo wybierania ustawień "teren" i map topo/ofroad - i tak wpycha na asfalty - jak dla mnie zbyt dużo trybów konfiguracji a tak naprawdę wystarczyły by 3: szybki/krótki/teren - a tak jest zylion trybów a i tak na asfalt pcha - guma na antenie i obudowie słaba - widać każdą rysę a od uchwytu na nawi (dedykowanego!) już widać zużycie Moim zdaniem to nawigacja trochę jak moto typu dual ale z tendencją do enduro - po asfalcie da się latać bez problemu (w tym przypadku nawigować) ale jest gorsza od typowych nawigacji drogowych. W terenie - tutaj niby wsio ok, na duży plus łatwość wgrywania śladów/tracków ale jak na navi w moim odczuciu, projektowaną do offroad'u, źle przelicza trasy (planuje zbyt bardzo asfaltami). Czy bym drugi raz kupił? Tak - ale używaną, bo nowa jak dla mnie za droga w stosunku do tego, co się z nią dostaje. |
|
08.07.2017, 18:44 | #227 | |
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
Przebieg: ustalam
Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 13 godz 54 min 39 s
|
Cytat:
Dzięki za dobre słowo - co do spotkania - może w przyszłym roku uda się gdzieś "na trasie" spotkać albo jeszcze w tym, kto wie xch to mega sprzęty - szczególnie na tereny typu UA czy RO Generalnie Panowie - bardzo Wam dziękuję za bardzo przychylne komentarze odnośnie mojej relacji i samego wyjazdu. Cenię również Wasze komentarze Dzięki, że chciało Wam się czytać. Ostatnio edytowane przez mirkoslawski : 08.07.2017 o 19:02 |
|
|
|