|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
25.03.2024, 20:04 | #1 |
Miasto: Bochnia
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 3 dni 19 godz 2 min 39 s
|
Hotel pensjonat b&b w Rumunii offroad
Witam ktoś cos poleci na północy Rumuni aby bezpiecznie żonę zostawić a męska cześć mogła polatać na lekkich po górach ?
Pozdr |
25.03.2024, 20:48 | #2 |
Polecam miejscówkę, mega klimat,baranina z grila,basen,góry dookoła i Polak(menager Marek +40773803249),blisko do Transalpiny
25.03.2024, 22:06 | #3 |
Gość
Online: 0
|
@Ablos, sorki ale gdzie to jest północ Rumunii... jak to poniżej Sibiu jest.
@krytek, daj znać gdzie ta 'północ' jest bo jak widać rozrzut spory będzie. |
25.03.2024, 22:54 | #4 |
|
Północna cześć - czyli gdzieś koło granicy z Ukraina - oby jak najbliżej polski - narazie mam w opcji do jechać Repedea - ale szukam coś gdzie nie byłem jeszcze …
|
25.03.2024, 23:08 | #5 | |
Gość
Online: 0
|
Cytat:
https://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_...a_Transyl.html To taki jakby blok / apartamentowiec z garażem podziemnym. Dałbym mu 7/10. |
|
26.03.2024, 07:16 | #6 |
Zakonserwowany
|
W Repedea wielokrotnie bazowałem u Siergieja, w centrum przed mostem po lewej jest spożywczy, bar i skład budowlany taki kilku piętrowy budynek w oczojebnym kolorze. Jak zapytasz o Siergieja to miejscowi wskażą. W tym budynku są mieszkania kilku pokojowe, które wynajmuje, motorków na dziedzińcu pilnuje pies. Syn jeździ bardzo dobrze na endurakach i jak jest na miejscu to chętnych na przejażdżki zabiera. Jeśli jesteś pierwszy raz w tej okolicy to polecam skorzystać i dopytać gdzie można a gdzie nie jeździć bo to istotne.
Mogę też polecić pensjonat Andrada przed wodospadem, jest chyba na bookingu. Zwróć uwagę że będziesz w pobliżu parku a to nie są tanie i przyjemne spotkania z żandarmerią czy strażnikami, miej się również na baczności żeby nie chcący na teren UA nie wjeżdżać. Teren wymagający do jazdy, potencjalne ślady zassane z netu do głębszej weryfikacji bo pisane na mapie wedle uznania. Wróciłem tam po kilku latach przerwy zeszłego lata na rower i to co naście lat temu było jeżdżone motorkami dziś już nie istnieje, tam nikt nie naprawia szlaków. Powodzenia.
26.03.2024, 12:50 | #7 |
A np. tu?
https://maps.app.goo.gl/UkKEKsWsmYM5tf9t6 Spaliśmy tu na ostatnim wyjeździe. Śniadanie w cenie było. |
|
20.04.2024, 20:51 | #8 | ||
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Novy : 27.04.2024 o 23:17 Powód: Połączenie postów |
||
|
|