|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
03.02.2023, 11:50 | #11 | |
Cytat:
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
03.02.2023, 11:52 | #12 |
Miasto: Ostrowiec Św.
Motocykl: KTM 640, NAT
Online: 3 miesiące 5 dni 20 godz 48 min 30 s
|
Da się spokojnie zejść poniżej 5, szczególnie jak się jedzie za takim jednym na cebuli
|
03.02.2023, 12:27 | #13 |
trampkarz emeryt
|
Do takich zabaw to może prościej kupić cycatego słonika - tj GS ADV. Tam jest cysterna 33L, a moto pali tak normalnie - 5,5 przy zwyczajnej jeździe
|
28.02.2023, 14:22 | #14 |
Robiąc szybką kalkulację sprzedaży nowego baku i zakupu Acerbisa wyszło mi, że wyjdę na zero, albo niewiele dołożę.
Pierwszy bak jaki kupiłem okazał się jakimś odrzutem poreklamacyjnym, bo był porysowany, a dziubek odpowietrzający w korku wlewu uwalony (sklep Enduro-7). Drugi wypadł lepiej, ale nie idealnie. Okazało się, że zestaw montażowy ma części których nie powinno być, a w zamian brakowało innych. Przy pierwszym baku też był identyczny zestaw. Sprzedawca nie ma pojęcia co z tym zrobić, dealer na Polskę też. Napisał do Włochów i cisza. Pewnie też nie wiedzą. Też napisałem do italiańców i czekam. Może ktoś się spotkał z taką częścią i powie co to może być. Brakuje mi "O" które widać na instrukcji. Myślę, że jest to jakiś odbojnik podtrzymujący bak, bo jest tam ok. cm luzu jak siedzi na oryginalnych gumach pod tą długą śrubą obok filtra powietrza. Obecnie, czekając na rozwiązanie zagadki zalałem paliwem i badam sczelność na pompie i pływaku rezerwy. |
|
|
|