|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
28.05.2022, 23:21 | #1 |
Estonia - wyspy. No chyba że gdzieś indziej. 2 połowa czerwca.
A chodzi mi po głowie ta Estonia z naciskiem na wyspy. Uparłem się.tak jakoś głupio. Może ktoś też ma ochotę? Ja wiem że taka trochę randka w ciemno, ale i one czasem bywają udane.
A w skrócie plan taki: Dojechać do Parnawy i stamtąd uderzyć w stronę wysp wykorzystując po prostu trasy TET. Spanko - namiot, no chyba że pogoda nie teges to coś tam szukamy. Żarcie ze sklepu robimy sami na trasie, no chyba że trafimy w fajne miejsce na popas. Nie zapierdalam ani na ancfalcie ani w terenie. Jak się coś dla mnie podoba, to lubię się zatrzymać i pooglądać. Zatrzymuję się i robię zdjęcia. Nie jeżdzę na wynik, na dystans, ani na czas. No chyba że ktoś ma chęci połączyć siły w tym terminie, ale ma pomysł na inny kierunek to niech napisze. Jazda samemu mi nie przeszkadza, ale towarzystwo mile widziane. |
|
|
|