|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
19.06.2020, 23:01 | #1 |
Nie tylko ęduro człowiek żyje, czyli piękne klasyki;)
Wielu ma w zakamarach swoich garażowych lub umysłowych nor ukryte motocyklowe marzenia. Te z lat szczenięcych, te zakupione z nadzieja na cudowne zmarchwiwstanie, te które nigdy się nie ziszczą.
Zawsze w oparach absurdu możemy powzdychać do bywszej myśli technicznej oraz oczywiście do tego jak to kiedyś kurła było. Umówmy się ze mówimy o sprzętach głównie starszych niż 25 lat. Wrzucajcie foty motkow i aukcji, które powodują ze sięgajcie na przemian po kawę i walerianę. Jakby do tego było trochę historii przybliżającej konstrukcje oraz rys kiedy wam to zaszło za skore. Będzie fajny wątek. Na początek: jakby ktoś chciał trochę mokrych snów i pocmoktać przed monitorem zwracam się oczywiście raczej do nestorów niż do młodzieży https://www.olx.pl/oferta/honda-cb90...tml#b0c5e0d731 edit: postanowiłem wrzucić fotkę dla potomności. aukcja zniknie i nie będą ludzie wiedzieć o co tyle krzyku. mam nadzieję, że nikt nie będzie się chciał ze mną sądzić o prawa autorskie
'Przestań naprawiać kiedy zaczynasz psuć' - Ojciec matjasa Ostatnio edytowane przez wojtekk : 21.06.2020 o 12:19 Powód: Poprawianie tytułu zgodnie z zamysłem twórcy |
|