|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
20.02.2024, 17:21 | #1 |
Motocykl: RD03
Online: 37 min 0
|
Stelaże do Hepco & Becker, przeróbka?
Witam
Posiadam kufry tej firmy, oraz stelaże do Hondy Transalp, myślę o ewentualnej ich przeróbce, bo niestety w normalnych pieniądzach nie mogę nigdzie znaleźć stelaży do afryki [07a] Ktoś ma z tym doświadczenie lub ewentualnie na zbyciu za normalne $? Pozdrawiam |
20.02.2024, 20:04 | #2 |
Szukaj spawacza w pobliżu , przerabianie stelaży to nie budowa promu kosmicznego dasz radę. Po spawaniu piaskowanie i dobry proszek zrobią wrażenie oryginalnych a piniędzy też zostanie.
20.02.2024, 20:17 | #3 |
Miasto: Sulejówek
Motocykl: Fiddle
Online: 6 miesiące 1 tydzień 6 dni 22 godz 27 min 40 s
|
miałem podobny problem. Kupiłem komplet kufrów bocznych wraz ze stelażami. Pojechałem do Łodzi, firma chyba expedition cases, ale to musiałbym sprawdzić. W kilka godzin pocięli stelaże, pogięli nowe rurki, pospawali. Wróciłem do domu, rozkręciłem i oddałem do lakierowania proszkowego.
Tylko to było jakieś 8 lat temu, nie jestem pewien czy to ta firma i czy się nadal tego podejmie |
|
|