Po wypadku..........
2 Załącznik(ów)
Generalnie sprawa jest prosta - zaparkowałem sobie moją AT i pan zapragną się zatrzymać w tym samym miejscu co ja........... Ja przeżyłem bez szwanku , natomiast AT spisano na straty. Koszt naprawy przekracza koszt motocykla...... , ale ja się nie poddałem i mam zamiar odbudować moją AT.
Mam nadzieję , że w tym wątku będę mógł się skonsultować z szanownymi kolegami kiedy to napotkam problemy związane z w/w zadaniem. A juz widzię kilka , ale to po kolei.......... z góry dziękuję za pomoc Tak wyglądała przed..... |
ech.... budowanie napięcia ;)
|
1 Załącznik(ów)
a po wyglądała tak ?
|
Ujecie robi wrazenie :)
|
Cytat:
|
Ja tu widze dobrą baze dla bmki :)
|
4 Załącznik(ów)
A tak wyglądała moja AT po wypadku , niby nic wielkiego , pare zadrapań i wgnieceń , ale zawiecha krzywa ........:mur:
|
1 Załącznik(ów)
Załącznik 47688A to jedyne uszkodzenie w samochodzie ..............
|
Sądząc po tytule wątku myślałem, że naprawdę coś poważnego się stało. Takie uszkodzenia jak powyżej to co drugi z nas miał po wycieczce do lasu!:D
Bierz odszkodowanie i szukaj po forum używanej zawiechy. Dużo luda sprzedaje dobre zawieszenia, bo popularne stało się przekładanie zawieszenia z ktm-ów i lekkich enduro. Do rd07 pasuje zawiecha zarówno z rd07 jak i rd04, więc wybór jest duży. Komplet kupisz już od 5 stówek a przełożenie to jedno popołudnie w garażu. Porysowane plastiki czy osłona to już tylko zabiegi kosmetyczne. |
i gmole se do tego kup toby nie bylo poprawek kosmetycznych
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56. |