Lidl - Weekend Motocyklisty
w sobotę 24 marca jest weekend motocyklisty w Lidlu
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...fferdate=25354 te kalesonki mogą być ciekawe, ciuszki z Lidla są spoko:Thumbs_Up: |
Bielizna kosztuje tylko z 20zł mniej niż Brubeck , a nie ma pewności czy działa.
Ale nerkowy sobie kupię bo obecny też Lidlowy już się najeździł. Kiedyś kupiłem u nich deszczówkę, no cóż działa tylko teraz bym kupował raczej dwu częściowy. |
koledzy twierdzą, że Brubek ostro capi - jakoś bardziej niż inne
potwierdzaję to dwie osoby macie takie wrażenie ? acha - rękawiczki mają jakąś luźną tą wewnętrzną warstwę - jak się ręka spoci to przy wyjmowaniu się toto wyciąga i ciężko później włożyć konkretne paluszki :) |
Cytat:
|
Rękawiczki to porażka... duża potliwość gwarantowana (zamiast membrany wsadzili chyba jest worek foliowy z Orlenu). Wewnętrzna warstwa już nie do ułożenia po wyciągnięciu spoconej ręki. W sezonie (poza zimowym) nie nadają się do jazdy...
|
polecam przeciwdeszczowki
|
chemia W5 jest OK.
|
Cytat:
kroci mnie by wywalić wewn warstwe :) |
Cytat:
Na pewno nie capi po jednym dniu używania (lub kilka dni po kilka godzin jazdy)- dalej nie wiem bo zawsze piorę:) Bielizna z Lidla nie jest tak dopasowana jak Brubeck ale myślę że za tę cene warto przetestować jak ktoś nie używał- na nartach spełniła zadanie... |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:05. |