Michelin Sirac
Jak w temacie; chciałbym dowiedzie się wszystkiego co wiecie o tych oponach. Plusy i minusy, zady i walety. Z góry dzięki
|
na plus - Michelin
na plus - cena na plus - duzo bieznika na plus - w miare (ale tylko) uniwersalna opona na minus - miekka guma lubi szybko schodzic na minus - ciezka jak nie wiem neutralne - rozmiar 130 tylko (szerszych nie ma) |
bo raczej na anakach w zaden lekki teren nie wjade.... no nie
|
lekki dasz rade - szuterki itp tez obejda, ale niech cie allah chroni przed wjazdem na Anakee na mokra trawe :D
Sirac to mocniej nacinana opona jednoskładnikowa, taka prawie uniwersalna, jakby była nacinana tak jak TKC to byla jego dobra konkurencją. |
zeby wjechac anakami na ta trawe musze je najpierw od Ciebie kupic :):):) ale wydaje mi sie ze dla mnie jak narazie bedzie to najlepsza opona. Bede sie jeszcze odzywał. Ale ten siac dalej mi po łbie kołata
|
Sprawdź Continental Escape. Rozmiary 140 i wieksze tez są. Teraz na takich pykam a tkc 80 do szafy schowałem na trudniejsze czasy. Charakter opony ten sam co Sirac. Na fotkach może wydawać ci się ze bieżnik ma płytki. W rzeczywistości jest dość głęboki. Zachowanie na mokrym asfalcie rewelacja - mieszkam w Irlandii a tu ciagle pada. Na suchym troszkę głośniejsze niż Anake (to jest AT a nie rowerek szosowy). Na delikatnych offach przyzwoicie Da sie jeździć po mule i kamieniach pzostałych po odpływie. Na suchym piasku po plaży tez da się jeździć z umiarem. Do tego to wyjmujesz z szafy TKC, albo Albo inne takie tam Endurkowate
|
A podobno w tych Continental Escape kostki (tzn. bieznik) lubią wylatać ??
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:33. |