Mam zamiar wyjechać z chałupy ok. 14. Kto będzie w tych godzinach w we Wrocku lub jego okolicach? Można by się Wrocławiaki na Bielanach zebrać
|
ja nie wiem czy się jeszcze wcześniej niż o 14 nie wybiorę, dzisiaj może coś ustalę z lokalesami w Oleńce. Proponuje dojechać do srebrnej od strony dzierżoniowa prowadzi tam fajna kręta droga przez las.
Zakładacie kostki czy na szosowych jedziem?:cool: napisze wieczorem co w Oleńce ustalimy.. |
Cytat:
|
No ja pewnie dopiero gdzieś o siedemnastej dam radę wyruszyć z Poznania. Są chętni?
|
Hej, robie mocne przymiarki, ale jeszcze nie wiem, czy uda mi się choć z 1 nocleg zaliczyć w Waszym miłym towarzystwie. W sobotę pewnie będę mógł swobodnie pośmigać i chętnie się podłączę - napiszcie jakie są plany (na ostre off-y się nie pisze, bo mam mały problem z moto...:().
pozdrawiam - Tomek |
Cytat:
tylko jak zawsze zorganizuj wszystko nocleg, żarcie, kasę i panny, koniak będe miał z sobą jak zawsze :) |
Podjąłem decyzję, że jadę puszką. Wyjazd o 17 spod Poznania. Ręka niestety jeszcze nie robi.
Do wypicia wieczorem :drif: |
ja będę w sobotę, akurat jak się będziecie budzić ;) prosze mnie tam trzymać jakieś miejsce na wymiot
|
1 Załącznik(ów)
..maszyny uczestników imprezy (w luźnym rozumieniu ;)) na szczycie twierdzy w przypadkowym przebłysku słońca...
pozdrawiam - Tomek |
noooo, ładny zlot zescie tam sobie urządzili. Jak było? Ktroe miejsca warte odwiedzenia? Jakies nowe inspiracje
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:10. |